Virksomheder med mange produkter og/eller med e-eksport på flere online markedspladser kan optimere e-eksporten ved en automatisk IT integration og dermed undgå udsolgt situationer og sikre, at informationer altid er opdaterede på tværs af forskellige online markedspladser.

Projektet har udviklet en IT integrator, som virksomheder kan anvende og videreudvikle til integration mellem deres interne system(er) og en række udvalgte online markedspladser. Løsningen er udviklet i samarbejde med IT virksomheden YouWe.

IT integratoren er mellem virksomhedens interne system(er) f.eks. eksisterende webshop løsning som Dandomain, SmartWeb, Microsoft Dynaics 365, ScanNet, WooCommerce, e-comnomic, og Wannafind, og en række onlinemarkedspladser som Amazon, CDON, miinto, KlarPris, MIRAKL, og ebay.

Integratoren gør det nemmere, at sælge varer fra din webshop på de udvalgte online markedspladser. Automatisk opdateres produktinformation som fx tekster, billeder, priser og lagerstatus samt ordreinformation på tværs af flere online markedspladser, hvorved IT integrationen gør det muligt for virksomheden at optimer dens e-eksport-handel.

Mere end 85 virksomheder har vederlagsfrit i projektperioden (2017 – 2021) været aktive på platformen og uploadet mere end 1,2 millioner produkter.

Ved afslutningen af projektet er programkoden udgivet som open source under GNU GPL og tilgængelig for alle it-kyndige på GitHub her, med uddybende beskrivelse af koden og dens funktionalitet. Bemærk at der IKKE ydes  support til brug af denne integrator.

Saleship kan være en alternativ

Til de ikke IT kyndige virksomheder, som gerne vil have deres egen IT integrator istedet for de mange online services som integratorer, kan Saleship være en alternativ. Efter projektets afslutning har projektsamarbejdspartneren YouWe sikret, at IT integratoren videreføres af virksomheden Saleship https://saleship.dk. Du kan (gen)se webinar om Saleship https://vimeo.com/641422428