DATO & TID
AFLYST

STED
Construction Center Denmark
Banegårdspladsen 2
8700 Horsens

PRIS
Konferencen er gratis, og  åben for alle.
No-show fee på 500 kr.

BEMÆRK! Tilmelding sker på Erhvervshus Midtjyllands hjemmeside.

AFLYST
KONFERENCEN ER DESVÆRRE AFLYST!!!
Industriens Fond inviterer, i samarbejde med CBS, DI Handel og Erhvervshus Midtjylland, til en konference, som giver viden, indblik og inspiration til, hvordan du kommer i gang med e-eksport via online markedspladser. Du får også mulighed for at møde en lang række danske virksomheder, der allerede har succes med at erobre udenlandske kunder gennem online markedspladser.
Danske virksomheder er europamestre i at drive e-handel, men er desværre bundskraber, når det handler om at anvende e-handel til at sælge til udenlandske kunder.

Online markedspladser kan være en genvej og et springbræt for danske virksomheder til at sælge til udenlandske kunder, da disse allerede har velfungerende infrastruktur i form af blandt andet kundestrøm, betalingsformidling, kundeservice, logistik og IT. Men kan man tjene penge på at sælge via online markedspladser, og hvordan kommer man i gang?

CBS og DI Handel har siden 2018 gennemført projektet ”E-eksport via online markedspladser”, hvor formålet har været at ruste danske virksomheder med viden og kompetence til at træffe kvalificeret beslutning om, hvorvidt de ønsker at drive salg via online markedspladser. Resultaterne fra projektet er samlet med praktisk og brugbart viden, som du kan få med hjem fra konferencen.

Deltag på konferencen og få følgende udbytte:

  • Forstå hvad online markedspladser er og hvad de kan
  • Hør andre virksomheders salgserfaringer med online markedspladser
  • Virksomhedernes strategiske overvejelser med salg på online markedspladser
  • Hvornår er det rentabelt at sælge på online markedspladser?
  • Sparring og netværk med andre virksomheder
  • Forstå faldgruberne med at sælge på online markedspladser
  • … Og meget mere

Konferencen er AFLYST

Erhvervshus Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland